Fastighetsservice Gävleborg

Tjänster

Vi är en mångsidig firma

Utöver fastighetsservice så kan vi även erbjuda våra kunder i Gävleborg hjälp med allt som rör elektricitet. Vi har behöriga och skickliga elektriker som kan åta sig uppdrag av både större- och mindre storlekar och där vi vänder oss både till privatpersoner och företag.

Vi har även målare, plattsättare och tapetserare bland våra anställda och det innebär att vi kan erbjuda en mer heltäckande tjänst för dig som kund - något som är perfekt just i samband med fastighetsservice.

Utöver detta kan vi även erbjuda entreprenad i samband med schaktning och markarbeten - exempelvis vid husgrunder och i samband med byggnationer. Att vi är en heltäckande firma bevisas även av det faktum att vi kan åta oss alla typer av byggnationer. Vi kan hjälpa till med renoveringar av alla slag och detsamma gäller tillbyggnad, ombyggnad och nybyggnationer.

Vår kapacitet är hög och vi arbetat alltid med våra kunder. I synnerhet då det handlar om fastighetsservice och fastighetsskötsel - där är kommunikationen och samarbetet direkt avgörande för att det färdiga - och pågående - resultatet ska bli så bra som möjligt.

Vi ser fram emot att höra hur vi kan hjälpa dig och se vilken av alla våra kompetenser som du vill använda dig av. Bor du i Gävleborg och behöver komma i kontakt med en erkänt skicklig firma inom fastighetsservice, elinstallationer eller något att område som vi ovan gått igenom så har du kommit rätt.

vvs

 

Låt oss ta hand om era fastigheter