Fastighetsservice Gävleborg

Om oss

Vi har kapacitet att åta oss uppdrag över hela Gävleborg - Gävle, Söderhamn, Bollnäs, Hudiksvall och Sandviken - och vi är en firma med stor kompetens.

Detta innebär att du som privatperson kan anlita oss för hjälp med elektricitet, installationer, snickerier, markarbeten, målning och enklare vvs-installationer och att du som företagare, fastighetsägare eller förvaltare av mer offentliga miljöer kan vända dig till oss för fastighetsskötsel.

Vi kan även erbjuda våra tjänster - exempelvis fastighetsservice - i Sundsvall. Samtliga våra anställda har adekvat utbildning och behörighet och vi är ett sammansvetsat gäng som verkligen trivs med varandra. Det senare syns i samband med våra olika uppdrag då vanan av att arbeta tillsammans resulterar i effektiva jobb som ger dig som kund bättre priser.

Vi sätter kunden i första rummet och oavsett uppdragets storlek så arbetar vi alltid hårt för att du som kund ska bli nöjd. Detta har resulterat i massvis med referenser som vi gärna sätter dig i kontakt med. En referens är ett kvitto på att hårt arbete lönar sig och vi ser gärna att du blir en sådan till oss i framtiden.

Kontakta oss redan idag så ser vi hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt. 

 

Låt oss ta hand om era fastigheter