Fastighetsservice Gävleborg

Fastighetsservice

Fastighetsservice i Gävle, Sandviken, Hudiksvall, Bollnäs, Söderhamn mm

Rätt fastighetsservice gör en enorm skillnad och vi är ett säkert kort inom detta. Vi har genom åren utvecklat ett perfekt system som går att skräddarsy efter de egna behoven. Alla fastigheter ser olika ut och vi kan hjälpa dig oavsett storlek på dina fastigheter eller hur de specifika önskemålen ser ut.

Vi har ett team med hög expertis inom vitt skilda områden där vi bland annat kan peka på behöriga elektriker, målare, tapetserare, snickare, markarbetare och installatörer. Detta gör att vi kan dels kan sätta in särskilda insatser om det behövs och dels också att vi snabbt kan upptäcka faror som kan leda till höga kostnader i form av akuta problem.

Genom att anlita oss så kan du som förvaltare fokusera på det huvudsakliga. Vi sköter all markservice vid din fastighet och detta både in- och utvändigt. Att anlita oss är att skaffa sig en trygg partner för fastighetsservice.

Vi erbjuder även fastighetsservice i Sundsvall

Vi åtar oss uppdrag över hela Gävleborg - Gävle, Hudiksvall, Bollnäs, Söderhamn och Sandviken - och vi kan, tack vare vår flexibilitet, även hjälpa dig som fastighetsägare i Sundsvall. Vi är alltid ett telefonsamtal bort och om någonting händer så är vi på plats direkt. Vi vill - och ska vara! - en partner inom fastighetsservice som alltid sätter dig som förvaltare i första rummet och som ger dig möjligheten att fokusera på det väsentliga inom ditt uppdrag och jobb.

Du vet vad som ska göras - vi utför arbetet i fråga och vi gör det effektivt och till ett bra pris. Vi ser fram emot att utveckla ett långsiktigt och givande samarbete med just dig.

fastighet i snö

Varför ska du anlita oss för din fastighetsservice?

Vi tänkte rada upp några argument som talar för varför du ska anlita oss för din fastighetsservice i Gävleborg - eller Sundvall - snarare än någon annan aktör på marknaden:

  • Vi verkar in- och utvändigt. Vi tar alltid ett helhetsgrepp om våra uppdrag. Fastighetsservice handlar om att ligga steget före och se till varje detalj. Oavsett om det handlar om att göra någonting vackert i form av att anlägga en rabatt, rensa upp i en trädgård eller om att göra någonting mer praktiskt - skotta snö, sanda eller skotta taket - så utför vi detta med samma noggrannhet och fokusering. Vi vet att den yttre servicen är väl så viktigt som den som sker invändigt där vi tar hand om trapphuset, fixar läckage, byter glödlampor eller utför olika installationer. Det handlar om en helhet där varje liten länk måste skötas för att resultatet ska bli komplett.
  • Vi är på plats. Om någonting händer så är vi snabbt på plats och hugger in. Du kan kontakta oss när som helst och vi lovar att göra vårt bästa för att åtgärda det som behöver fixas.
  • Verka, men inte synas. Ingen vill bli störd i onödan och vi arbetar därför aktivt med att jobba under tider då så få som möjligt störs i vardagen eller under arbetet. Vi anpassar oss alltid efter våra kunder och utför arbeten så diskret och delikat som möjligt - utan att tappa i effektivitet.
  • Vi har kompetensen. Vi kan hugga in inom massor av områden och det sparar dig pengar. Behöver du hjälp med en enklare vvs-installation? Inga problem! Behöver du installera någon som har med el att göra? Det fixar vi? Målning av fasaden eller tapetsering i en hyresrätt - vi sköter den biten! Vi har, kort sagt, all kompetens och kunskap som krävs för en korrekt fastighetsservice.

 

 

Låt oss ta hand om era fastigheter